XXI Meeting of the Canada/Mexico/U.S. Trilateral Committee for Wildlife and Ecosystem Conservation and Management

Ottawa, Ontario – May 16 -20, 2016

Agenda

Monday	Tuesday
May 16 7:00-9:00am Breakfast	May 17 7:00-9:00am Breakfast
8:00am-5:00pm Check-in, Registration	8:00-8:45 am Registration
Early-start meetings and/or bilateral meetings	9:00-10:30am (1hour 30min) Welcome Ceremony; Remarks by Delegation Leaders
	10:30-10:45 Break
	 10:45am-1:00pm (2hours 15min) 1. Approval of Working Agenda and 2015-16 AIR 2. Combatting Wildlife Trafficking 3. International Conservation Chiefs Academy
	1:00-2:00pm Lunch
	 2:00-3:45pm (1hour 45min) 4. Roundtable with Partner Enforcement Agencies
	3:45-4:00pm Break
	4:00-5:30pm (1hour 30 min) 5. Intelligence/Information Sharing Programs 6. Salamander imports
4:00-5:00pm Country Delegation Preparatory Meetings	
5:30-6:30pm Welcome Reception/Gathering	
7:30pm Dinner	7:00-9:00pm LEWT Social Gathering

XXI Meeting of the Canada/Mexico/U.S. Trilateral Committee for Wildlife and Ecosystem Conservation and Management Ottawa, Ontario – May 16 -20, 2016

Agenda

Wednesday May 18	Thursday May 19
7:00-9:00am Breakfast 7:00-9:00am FWS Director US State Agencies Breakfast	7:00-9:00am Breakfast
8:30 -11:30 am (3 hours, including travel time) Field Trip to Gatineau Park	9:00-11:00am (2 hours) 8. Wildlife Trafficking: Marine Species
	11:00-11:15am Break11:15am-1:00pm(1 hour 45 min)9. Preparation for the Wildlife Enforcement Network(WEN) meeting at CITES CoP-17 in September10. Preparation of Highlights Report and AIR
12:00-1:30pm Lunch and Travel to Museum	1:00-2:15 pm Lunch (delegates on their own)
1:30-5:30pm (4 hours) Plenary Session: Migratory Birds (Museum of Nature)	2:15-3:15pm (1 hour) 14. Executive Table & ALL WT Co-Chairs joint session
TBD (2 hours) 7. Wildlife Operations – Animals and Plants	3:15-5:15pm (2 hours) 15. NAWEG Updates 16. Closeout and Highlights Report submission
6:00-7:00pm Reception and signing of LOI (Museum of Nature)	6:00-7:00pm Reception
7:30pm Dinner (delegates on their own)	7:30pm Dinner (delegates on their own)